Academie Beeldende Kunsten Mol ABK MOL

Last call – Parijs

3-daagse PARIJS: 24-25-26 april 2020

Er zijn nog steeds een aantal plaatsen beschikbaar! Wie mee wil kan nog inschrijven tot 21 januari.

PARIJS, de stad van de romantiek, het nachtleven, de Seine, gezellige restaurants, … maar voor ons vooral de stad van de kunst en de kunstenaars!

Ook in 2020 heeft Parijs naast de gekende en gerenommeerde musea een aantal blikvangers in zijn aanbod van tijdelijke tentoonstellingen. Aan mogelijke locaties is er geen gebrek:

Musée du Luxembourg – Institut Albert Giacometti – Fondation Le Corbusier – Fondation Custodia - Musée du Louvre – Musée Marmottan – Musée Jacquemart-André – Musée de l’Orangerie – Petit Palais en Grand Palais – Musée Maillol - Jeu de Paume – Centre Pompidou – Musée Picasso – Musée d’Art moderne de la Ville de Paris.

Op maandag 30 maart om 18u00 organiseren we een infoavond voor alle ingeschreven deelnemers. We brengen daar alle beschikbare informatie, zodat je vooraf een eigen parcours kan uitstippelen.

In de bus ontvangt u een beknopte infobrochure dat eveneens als leidraad kan gebruikt worden.

Tijdens deze reis zal er niet gegidst worden. Wel staan de aanwezige leerkrachten ter beschikken voor eventuele extra informatie of interessante beschouwende gesprekken.

We hopen op een zeer gezellige 3-daagse met een tevreden en verrijkte artistieke geest op de terugweg! Wij kijken er alvast naar uit.

Alle informatie betreffende inschrijven, betalen, … vind je in de bijlage.

Aarzel niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt!

Bij volzet wordt er een reservelijst aangelegd.

Gepubliceerd op woensdag 8 januari 2020 0 u.