Academie Beeldende Kunsten Mol ABK MOL

BEDANKT voor dit prachtige schooljaar!

Wij sluiten onze academie-poort. Vanaf maandag 22 augustus zijn we terug bereikbaar.

Dit schooljaar hebben we terug kunnen afsluiten met een geweldige eindejaartentoonstelling. Ik bedank het voltallige team voor de prachtige selectie en mooie presentatie van alle werken uit elk atelier. Zij hebben zich tijdens die laatste periode voor 300% gesmeten en het resultaat was buitengewoon!!

En ook het eindejaarsfeest was een groot succes. Enorme dank aan de vriendenkring om alles in goede banen te leiden; vooraf, tijdens en nadien. De toon is alvast gezet. Volgend schooljaar kijken we terug uit naar een superafsluiter. Met nog enkele enthousiaste bestuursleden erbij kan het alleen maar beter worden. Interesse of vragen hierover? Stuur dan een mailtje naar admin@fineartandfriends.be We kunnen elke hulp gebruiken.

Tot slot ook dank aan ons poetsdames voor de steeds propere ateliers en lokalen, de uitvoeringsdienst voor alle praktische en noodzakelijke ondersteuning, en alle diensten binnen Mol waar we afgelopen schooljaar hebben mee samengewerkt!

Ook dank aan het bestuur voor het vertrouwen en de toekomstvisie die we samen met de kunstenkampus voor ogen hebben.

Een meer dan verdiende vakantie is intussen aangebroken. Geniet ervan met volle teugen.

De Academie sluit tijdelijk de deuren, maar we zijn terug bereikbaar vanaf maandag 22 augustus. Dan kan je opnieuw ter plaatse inschrijven op het secretariaat.

Maar je kan je ook nu reeds digitaal inschrijven via www.abkmol.be/inschrijven of via een mailtje naar abk@gemeentemol.be (lees meer hierover in het volgende nieuwsitem).

Gepubliceerd op zaterdag 9 juli 2022 0 u.