Academie Beeldende Kunsten Mol ABK MOL

Studiereis Duitsland op zaterdag 29 juni

  • STIFTUNG INSEL HOMBROICH – NEUSS
  • AI WEIWEI – KUNSTHALLE DÜSSELDORF

De kogel is door de kerk! We trekken voor onze laatste studiereis richting Duitsland.

Twee bijzondere plaatsen gaan we bezoek met elk een hun eigen karakter.

Stiftung Insel Hombroich in NEUSS is een eigenzinnige en karakteristieke omgeving waar kunstwerken op een niet altijd conventionele manier wordt getoond. De museale condities zijn anders dan in de meeste tentoonstellingsruimten.

En je kan er niet enkel genieten van kunst, maar ook van de prachtige natuur waarin al deze kunstwerken te ontdekken zijn. Verrassend mooi!

Ai Weiwei – Kunsthalle in DÜSSELDORF, deze expo gaat door in de twee kunsthallen, K20 en K21. Het werk van deze internationale kunstenaar is vaak een geëngageerde en maatschappijkritische ‘kanttekening’ die lang kan blijven nawerken. Het verplicht de kijker tot nadenken. Zowel de voorgestelde beelden alsook de gebruikte materialen hebben een grote inpakt en werken vaak zeer beklijvend.

In bijlage vind je het inschrijvingsformulier. Wacht niet te lang met inschrijven!

Ook wanneer de reis volzet is, kan je je best inschrijven op de reservelijst. Meestal komen er last-minute enkele plaatsen vrij, die kunnen dan terug ingenomen worden. En bovendien, wanneer er veel deelnemers op de reservelijst staan, dan kunnen we nog een extra bus inleggen.

Gepubliceerd op zaterdag 1 juni 2019 0 u.